Főételek,  Húsos ételek

Thai oldalas

Thai oldalas
Recept nyomtatása
Mennyiség
4 adag
Mennyiség
4 adag
Thai oldalas
Recept nyomtatása
Mennyiség
4 adag
Mennyiség
4 adag
Hozzávalók
Mennyiség: adag
Elkészítés
  1. A hús mindkét oldalát alaposan bedörzsöljük fűszerekkel, jó gazdagon lehet mindenből.
  2. A fokhagymát összezúzzuk.
  3. Tűzálló edénybe kanalazzuk a mézet, beleöntjük a szójaszószt, a fokhagymát, jól összekeverjük, majd az oldalast beleforgatjuk.
  4. Fóliával lefedve megsütjük. Időnként megforgatjuk, meglocsoljuk a szafttal.
  5. Ha a csont könnyedén kicsúszik a húsból, tálalhatjuk is.
Megjegyzés

Köretnek rizs, sült burgonya, burgonyakrokett illik hozzá.

A recept megosztása
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.