DIY

Babalátogatóba

Mi legyen az ajándék?

Sok fejtörést, és nagy gondot okoz, hogy mit is vigyél ajándékba babalátogatáskor.

  • Ha ruhát veszel? Vajon mekkora a baba? Lehet, hogy ebből már így is több van a kelleténél. Tetszeni fog? Könnyen fel tudja adni a babára az anyuka? Nagyon fontos, hogy praktikus darab legyen. Akinek még nincs gyereke, könnyen bele esik abba a hibába, hogy nem veszi figyelembe ezt a szempontot.
  • Ha pelenkát veszel. Felmerülhet, hogy a megfelelő márkát választod-e? Sokan ragaszkodnak a bevált márkához. Főleg igaz ez az újszülött és kisebb babákra.
  • Szoptat-e az anyuka? Ha nem tudod, hogy szoptat-e, mellényúlás lehet akár a melltartóbetét, akár a cumisüveg. Utóbbinál is ragaszkodni szoktak egy márkához, főleg újszülött korban.
  • Pénz. Egy borítékot mégsem akarsz a szülők kezébe nyomni. Az olyan ötlettelen, közhelyes. Ráadásul felejtős. Ki fog emlékezni néhány hónap, netán évek múltán, hogy tőled egy borítékot kapott. (Kivéve, ha jó sok pénz van benne.) Mégis, talán a legkézenfekvőbb, ha pénzt adsz nekik.

Dobd fel ezzel a szuper papír babakocsival!

A takaró alá tudod rejteni a pénzt, és egy pár sort egy kis kártyán.

Garantáltan emlékezetes marad az ajándékod! És tuti, hogy még évek múltán is a polcon fog díszelegni a babakocsi!

Itt a sablon is hozzá:

babakocsi sablon

Nyomtasd ki! Kattints a képre, jobb egérgombbal klikk-> nyomtatás.

babakocsi sablon szines

A fenti kép alapján fel tudod díszíteni, de biztos vagyok benne, hogy saját fantáziád alapján is szuper babakocsit fogsz alkotni!

Jó babalátogatást kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.