Tündérruha/Heldin

Biztonságos webáruház

Már megint lelepleztek néhány csalót!

Persze ez nem baj, sőt!!

Akkor most vásárolj webáruházban vagy sem?

A gond csak ott kezdődik, ha egy kicsit is bizonytalan vagy, hogy vásárolj-e webáruházban, egy ilyen cikk olvasása után tuti, hogy a nemre fogsz szavazni.

Milyen egy biztonságos webáruház?

És miről ismered fel?

Ki kell ábrándítsalak, nem attól, hogy ott díszeleg egy logó, ami azt hirdeti: biztonságos webáruház. Ilyen logót én is csinálok neked bármikor.

Sokszor lehet hallani, hogy elutalják az emberek a termék árát, és nem kapnak cserébe semmit. Ha félsz előre utalni, kérd a csomagot utánvéttel. Így drágább ugyan egy kicsit, de ha biztonságban érzed magad tőle, megéri.

Összeszedtem néhány gondolatod ezzel kapcsolatban

  1. Mindig is fontosnak tartottam, hogy kapcsolatba tudjanak lépni velem a vevőim. Keress elérhetőséget. A legjobb, ha van egy telefonszám, amin tájékozódhatsz. Bátran hívd fel! Én mindig szivesen fogadom a hívásokat, hiszen így tudom tájékoztatni a vásárlóimat. Ha rossz tapasztalatod van, nem elég udvarias a telefon másik végén az illető, vagy nem ad elég tájékoztatást, esetleg fel sem veszik a telefont, inkább ne vásárolj.
  2. Fontos, hogy lásd a cég adatait. Ne csak egy telefonszám vagy email cím legyen. lásd itt: http://shop.bonga.hu/content/7-aszf
  3. Ne feledkezz meg az elállás jogáról sem. Ezt az új törvények szerint 14 napig megteheted indoklás nélkül. Persze azért vannak feltételi: bontatlan csomagolás, stb.
  4. Ha közelben laksz, vedd át személyesen a terméket. Ebben az esetben meg tudod nézni, és ha mégsem tetszik, hát otthagyod. (Nálam rendszeresen élnek a lehetőséggel még a helyi vásárlóim is. Otthon kényelmesen összeválogatják a ruhákat, megrendelik személyes átvételre a csomagot, majd az üzletben átnézik, és amit úgy gondolnak, hogy nem jó, nem viszik el.) Hol böngésznek ők? Itt: http://shop.bonga.hu/
  5. Válassz megbízható terméket! És hogy mitől megbízható egy termék? Szerintem fontos, hogy lásd, hogy kitől vásárolsz! Aki jó minőségű árut forgalmaz, az igenis felvállalja az arcát! Hiszen nincs mitől tartania.
  6. Ha engem hívsz, én leszek a vonal másik végén:

Plussz egy érv a webáruház mellett:

Gondold csak meg, mennyivel egyszerűbb így vásárolni. Otthon, a kényelmes foteledben tudod kiválasztani a terméket.

Megtakarítasz egy csomó időt, és utánamászkálást. Az útiköltségről nem is beszélve.

Nem kell cipekedned, csak várod otthon a csomagot.

Jó böngészést, és internetes vásárlást!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.