Család

Hogyan öltözzön egy óvodás?

ID-100171521

Ezt akár egyetlen szóval is le lehetne írni: KÉNYELMESEN!

Csak az a kérdés, hogy kinek mi a kényelmes.

A lányokat persze sokkal könnyebb öltöztetni. Mindig ezt hallom a szülőktől. Pedig a fiúknak is vannak nagyon szuper csinos és kényelmes darabok.

Az óvodában valóban az a legfontosabb szempont, hogy tudjon csúszni-mászni a gyermek.

Egy tréningruha is lehet csinos, ha adsz egy hozzáillő felsőt a gyerekre.

A lányok körében nagyon elterjedt a leggings vagy cicanadrág. Ez egy tunikával nagyon kényelmes és csinos összeállítás. Ha éppen nincs kéznél egy tunika, adj a leányzóra egy szoknyát.

Sokszor tanácsolják az óvónők, hogy farmert ne adj a gyerekre. Szerencsére ma már vannak olyan kényelmes és puha darabok, hogy abban is önfeledten tud játszani a gyerek.

kantáros farmer

Télen egy hosszú ujjú pólóval kényelmes viselet egy ilyen kisruha:

Hogyan öltözzön egy óvodás?

Fontos, hogy mindig legyen elegendő ruha a zsákban, vagy a polcon.

Hogy ne kelljen annyi mindent cipelni, ilyen őszi és tavaszi időben vigyél egy mellényt hétfőn, amit ott tudsz hagyni az öltözőben, és délelőtt, mikor kimennek az udvarra, fel tudja venni a lurkó. Sajnos ilyenkor reggel még kevés a mellény, kell kabátot húzni, viszont délelőtt már sok a kabát, és hazafelé délután, vagy délben már elég a pulcsi. Ha a mellényt ott tudod hagyni, egyel kevesebb darabot kell cipelni.

Mindig legyen a zsákban egy rövid ujjú póló! Még télen is. Amúgy is meleg van az oviban, és ha még szaladgál is a gyermek, hamar kimelegszik. És ilyenkor bizony nagyon jól tud esni, ha le tudja venni a hosszú ujjút.

Csatlakozz facebook oldalunkhoz, ahol más anyukákkal beszélgethetsz, tapasztalatot cserélhetsz:  Tündérruha vásárlói klub

Szeretnél olcsón szép, divatos, minőségi ruhákat? Nézz be ide: shop.bonga.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.